Zaterdag 16 december: doe mee aan de jaarlijkse marathon en schaats mee om het clubkampioenschap!

op .

Op zaterdagavond 16 december aanstaande organiseren we met de Samenwerkende Verenigingen de jaarlijkse marathon wedstrijd voor recreatie- en licentie rijders, onder de naam Mijnten Bokaal. De wedstrijd staat open voor junioren, senioren en masters. Er is een wedstrijd voor recreatieve rijders en een wedstrijd voor licentierijders. Licentierijders kunnen meedoen aan de wedstrijd voor recreatierijders als zij voor 16 december nog geen wedstrijden hebben gereden. De wedstrijd vindt plaats op de Vechtsebanen en begint om 22.30 uur.

Voor ons is deze wedstrijd ook het Clubkampioenschap Marathon. We maken klassement op in de categorieën recreatierijders vrouwen, recreatierijders mannen, senioren masters vrouwen, senioren masters mannen, junioren meisjes en junioren jongens. De recreanten en de heren licentierijders rijden 35 ronden, de dames licentierijdsters rijden 20 ronden. Voor de junioren licentie rijder en rijdsters staan er 15 ronden op het programma.

Opgave deelname

Elk jaar zijn we als SSV Eemland in grote getalen aanwezig bij deze wedstrijden, en we nodigen jullie dan ook van harte uit om deel te nemen. Deelnemers aan de wedstrijd voor recreanten kunnen zich opgeven bij Henk Onderdelinden, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tijdens de training. Deelnemers aan de wedstrijd voor licentierijders kunnen zich opgeven via hun trainer, of rechtstreeks bij Edwin Kaats, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe dat in ieder geval uiterlijk 12 december opdat wij de organiserende vereniging tijdig kunnen voorzien van de deelnemerslijst.

Wees er op tijd

We willen jullie vragen om bij deelname op 16 december je uiterlijk om 22.00 uur te melden in de kantine bij de baan. Daar zullen Henk en Edwin jullie voorzien van een beennummer. Aansluitend aan de wedstrijden vindt in het KNSB Café de prijsuitreiking plaats. Daar zullen wij ook de uitslag van het Clubkampioenschap Marathon bekend maken

We zien jullie graag op 16 december!