Jeugd SSV Eemland naar Flevonice!

op .

Vanwege de weersomstandigheden is dit evenement afgelast, er volgt nog een nieuwe datum

In verband met wedstrijden is de schaatsbaan gesloten op zaterdag 9 december , dus er is geen officiële training. Echter, ook dit jaar willen we weer een bezoek brengen aan Flevonice, de langste kunstijsbaan ter wereld!

Op 9 december a.s. zullen de trainers vanaf 17.00 uur klaar staan bij openluchtijsbaan Flevonice te Biddinghuizen om een uur lang de kinderen te begeleiden. Daarna is er natuurlijk ruimte om vrij te schaatsen. Flevonice heeft 2 banen. Een 'gewone' 400 meter baan en een baan van 3 km. Supergaaf om door de Flevopolder rond te rijden!

De entree kosten bedragen vanaf 17.00 uur voor jeugd tot 12 jaar €5,50 aan de kassa of €4,50 als je de tickets online bestelt. Vanaf 12 jaar bedragen de kosten €8,00 en online €7,00. De kosten zijn voor eigen rekening, ook het vervoer dient zelf geregeld te worden. Geef even door als je geen vervoer hebt, dan regelen we dat je mee kunt rijden.  Natuurlijk mogen vriendjes/vriendinnetjes en familie ook mee. Voor meer informatie over Flevonice en het bestellen van de tickets, zie: https://www.flevonice.nl/winter/schaatsen. Ook vorig jaar was het een leuke en gezellig dag in Dronten met veel enthousiaste schaatserd: