Wedstrijdgroep marathon / toer

Trainers:
Bert Zijlstra 033-4612203 e mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Han Delfgou 06-53127881 e mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jan van de Meij 06-51799718 e mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainingstijden:

Zomer:
Droogtraining: maandag 18.45 uur tot 20.00 uur (Bert)
Skeelertraining: vrijdag 19.00 uur tot 20.15 uur (Han)
Winter:
Droogtraining: woensdag 19.00 uur tot 20.15 uur (Bert)
IJstraining: maandag 18.00 uur tot 19.15 uur (U02) (Bert/Han)
IJstraining: zaterdag 08.00 uur tot 09.15 uur (U07) (Jan)

Mogelijk voor:
Dames en heren vanaf 18 jaar

De wedstrijdgroep marathon/toer:
Dit is een groep voor zowel de geoefende als de minder getalenteerde schaatsers die met plezier hun training willen volgen.  Op hoofdlijnen is deze groep te verdelen in 2 groepen te weten:

■de gevorderde rijders, dit zijn bijna allemaal senioren en masters. De meeste van deze rijders rijden marathon wedstrijden, deze groep wordt dan ook wel de wedstrijdgroep marathon genoemd. Deze groep wordt getraind door Bert Zijlstra.

■de wat minder getalenteerde rijders en een aantal senioren die nog enkel lange baan wedstrijden willen rijden. Deze groep word de wedstrijdgroep toer genoemd. Deze groep wordt getraind door Han Delfgou. In deze groep kunnen tevens een aantal schaatsers van de wedstrijdgroep pupillen/junioren meetrainen die graag meer dan één keer per week willen schaatsen, op voorwaarde dat ze voldoende niveau en snelheid hebben.

De rijders die ook in één van deze categoriën vallen, maar die niet de mogelijkheid hebben om op de maandagavond te schaatsen, kunnen terecht op de zaterdagochtend. Zij worden dan getraind door Jan van de Meij.

 Klik hier voor informatie over het lidmaatschap, de kosten en om aan te melden!

Schaatsen.nl Twitter